Utbildning i Brandfarliga heta arbeten ger det certifikat och behörighet som försäkringsbolagen kräver för att få, utfärda tillstånd, utföra och vara brandvakt ett arbete som kan medföra uppvärmning och risk för brand på en tillfällig arbetsplats. (s.k. brandfarliga heta arbeten). Utbildningen avslutas med ett digitalt certifieringstest. Efter ett godkänt resultat erhåller deltagaren ett certifikat Brandfarliga Arbeten utfärdat av SVEBRA.

Brandfarliga Arbeten är en ny modern utbildning, framtagen av SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretagen) och Byggföretagen (fd Sveriges Byggindustrier) i samråd med Sveriges främsta experter på området.

Tid: 7 tim (inkl. raster)

Plats: Vid bokning av hel grupp genomför vi utbildning på er arbetsplats, plats som ni anvisar (förutsatt att det kan göras inom ramen för FHM’s riktlinjer) eller som distansutbildning via Teams alt. Zoom. 

NU har vi även även öppna distansutbildningar via Teams/Zoom VARJE FREDAG (se våra tillfällen nedan)

Vi erbjuder även utbildning på Engelska och Ryska på begäran.

Innehåll:

Utbildningen följer UKHA’s kursplan och du får bland annat lära dig:

  • Säkerhetsreglerna för Brandfarliga Arbeten
  • Brandkunskap
  • Riskbedömning med KOKA-metoden vid brandfarliga heta arbeten
  • Genomföra en släckövning (undantagen vid distansutbildning)
  • Lagar och försäkringsvillkor som reglerar brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats.

Pris vid utbildning ”på-plats”: 2350kr/deltagare inkl. certifikat 5år.

Pris vid distansutbildning: 1995kr/deltagare inkl. certifikat 5år.

Pris för grupper: Begär offert via utbildning@dinbrandman.se 

Brandfarliga heta Arbeten

Boka heta arbeten. Boka brandfarliga arbeten. Brandfarliga heta arbeten utbildning. Boka heta arbeten utbildning. Boka brandfarliga arbeten utbildning. Heta arbeten utbildning. Brandfarliga arbeten utbildning. Utbildning Heta arbeten. utbildning brandfarliga arbeten. Boka utbildning Brandfarliga arbeten. Boka utbildning heta arbeten.

Brandfarliga Arbeten Distansutbildning Varje Fredag kl. 08-15.

Datum för Platsbunden öppen utbildning i Uppsala finns nu inplanerad. Se alla datum i kalendern. Fler Orter och datum kommer.

2022 maj

mån tis ons tor fre lör sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
  • Brandfarliga arbeten – Teori – Distansutbildning
25
26
27
28
29
30
  • Heta arbeten – Stockholm – Älvsjö
  • Praktisk släckövning för distanskurs
31
  • Brandfarliga arbeten – Teori – Distansutbildning
Särskilda villkor för distansutbildning i Brandfarliga Arbeten under hösten 2020 – mars 2022.

Svebra följer UKHA’s godkännande att genomföra denna utbildning på distans och då utan den praktiska släckövning, för att bidra till minskad smittspridning.

Under rådande omständigheter i pågående coronapandemi vill vi att det fortsatt ska vara så enkelt och tryggt som möjligt för er att skaffa den kompetens och certifikat ni behöver för att kunna fortsätta arbeta.

Hos oss kan ni anmäla er fram till dagen före utbildningsdagen, i mån om plats.

Bokningen är bindande.

Ev. ombokning (vid oförutsett förhinder) till senare tillfälle kan ni göra fram till utbildningsdagen. Ni kan även överlåta platsen till annan deltagare fram till utbildningsdagen.

Det ni behöver är en dator eller surfplatta med fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Skulle ni inte ha kamera och microfon tiller dator så kan ni logga in på utbildningen med telefonen och använda den kameran och mikrofonen.

Information om hur det fungerar med utbildningsplattformen TEAMS eller ZOOM kommer i bekräftelsen som ni får vid bokad utbildning, samt att vi startar dagen med en genomgång så att alla ska känna sig trygga med tekniken.

VÄLKOMMEN PÅ EN NY TYP AV UTBILDNING!

/ VD Pär Wikström

Nyhet från Svebra! 2021-11-22
Distansutbildning utan släckövning
Svebra Utbildning AB har beslutat att förlänga möjligheten till distansundervisning utan praktisk släckövning för Brandfarliga Arbeten till och med 31 mars 2022.

Vi anser att det fortfarande ska finnas möjlighet för de personer och företag som ännu inte vill träffas fysiskt att utbilda sig. Just nu pågår en negativ utveckling av Corona runt om i Europa och vi anser därför att möjligheten till att bedriva distansutbildning ska förlängas.

Det finns även ekonomiska och stora miljömässiga incitament för en förlängning.