JOBBA HOS OSS

Vi utvecklar hela tiden vår instruktörskår både geografiskt och kompetensmässigt. Om du är eller har varit brandman och vill använda dina kunskaper till att skapa ett säkrare samhälle genom att utbilda personal i verksamheter omkring dig, kontakta oss gärna med en intresseanmälan till instruktor@dinbrandman.se eller på telefon 020-90 00 00

Möjligheten för dig som är brandman att arbeta med utbildning på sidan om din ordinarie anställning eller om du kanske timvikarierar anpassar vi så att den passar din tid och dina förutsättningar. Du får även en genomgång om pedagogisk lärande för vuxna och nödvändig utbildning.

Krav som vi har är att du har en utbildning för att arbeta som brandman eller sjukvård, som t.ex.:

Skydd mot olyckor (SMO), Brandman heltid, Brandman deltid, Räddningsinsats, Flygplatsbrandman, Prehospital sjukvård eller Sjuksköterska.

Med vänlig hälsning Pär Wikström

JUST NU!

Vi söker fler engagerade instruktörer!

Har du koll på Brandskydd och Hjärt-Lungräddning?
Vill du utvecklas och ha ett givande och lönsamt extrajobb inom ditt kompetensområde?

“Din Brandman Sverige AB levererar utbildningar inom brandskydd och första hjälpen/HLR, till företag, föreningar och offentlig verksamhet i hela Sverige, med engagemang och pedagogik som gör utbildningarna lärorika och intressanta.”

Vi söker engagerade instruktörer i hela landet, men just nu har vi omgående behov i:
Stockholm, Västra Götaland, Östergötland & Dalarna.

Du behöver inte ha egen firma eller egen utrustning. Formell instruktörskompetens/certifikat är meriterande men är du rätt person så utbildar vi dig inom de områden behovet finns.

De uppdrag du får av oss ligger inte i konkurrens med kommunal verksamhet eftersom vi anpassar oss efter din ordinarie arbetsgivares regler om bisyssla.

Har du frågor eller vill skicka ansökan direkt? Ring 020-90 00 00 eller maila instruktor@dinbrandman.se

Du kan även lämna din intresseanmälan direkt genom att klicka HÄR!